BYVE AI

حذف داده‌ها

این متن برای سهولت با هوش مصنوعی ترجمه شده است. متن‌های کره‌ای و انگلیسی مرجع معتبر هستند.

داده ها را روی دستگاه خود حذف کنید

می توانید داده محلی را در صفحه من درون اپلیکیشن پاک کنید یا از مسیر تنظیمات Android > برنامه ها > BYVE AI > محل ذخیره > پاک کردن داده استفاده کنید. فایل های .byve صادر شده و فایل های Google Drive را مستقیما از محل ذخیره ای که در آن ذخیره شان کرده اید حذف کنید. در iPhone و iPad، از «حذف همهٔ اپ‌ها و چت‌ها» در صفحهٔ من، یا از تنظیمات > عمومی > فضای ذخیره‌سازی iPhone (فضای ذخیره‌سازی iPad) > BYVE AI > حذف اپ (Settings > General > iPhone Storage (iPad Storage) > BYVE AI > Delete App) استفاده کنید. فایل‌های .byve ذخیره‌شده در اپ Files (فایل‌ها) یا iCloud Drive و داده‌های باقی‌مانده در پشتیبان‌های iCloud یا رایانه را مستقیماً در همان مکان‌ها و تنظیمات حذف کنید. در iOS، شناسه نصب در زنجیرهٔ کلید (Keychain) باقی می‌ماند و اگر روی همان دستگاه دوباره نصب کنید دوباره استفاده می‌شود؛ می‌توانید طبق توضیحات زیر از طریق «تماس با ما» درخواست حذف سوابق سرور را ارسال کنید.

حذف رکوردهای سرور را می‌توانید با شناسه نصب درخواست کنید

BYVE AI نیازی به ثبت نام یا حساب کاربری ندارد، بنابراین ما نمی‌توانیم داده‌های ذخیره شده را فقط با آدرس ایمیل پیدا کنیم. اگر می‌خواهید رکوردهای سرور را حذف کنید، لطفاً از طریق بخش [صفحهٔ من > پشتیبانی > تماس با ما] در اپلیکیشن درخواست دهید. شناسه نصب به صورت خودکار ضمیمه می‌شود تا به ما کمک کند رکوردهای سرور مرتبط با آن نصب را شناسایی و حذف کنیم. سوابق حداقلی برای جلوگیری از پرداخت‌های تکراری و اطلاعاتی که طبق قانون باید حفظ شوند، ممکن است حذف شوند. می‌توانید داده‌های موجود در دستگاه را مستقیماً از طریق برنامه پاک کنید و پرسش‌های عمومی را به نشانی mark@bymysidelabs.com ارسال نمایید.

ثبت های سرور به طور خودکار حذف می شوند

سوابق مورد نیاز برای پردازش درخواست ها در برابر یک شناسه نصب تصادفی ذخیره می شوند. نسخه های بازیابی نتایج تکمیل شده تا 24 ساعت نگهداری می شوند. سوابق فعالیت توکن و درخواست تولید برنامه دقیق به مدت 365 روز قبل از حذف برنامه ریزی شده بدون درخواست جداگانه حفظ می شود. جزئیاتی که بعداً با بازپرداخت یا لغو به‌روزرسانی می‌شوند نیز به مدت 365 روز از آن به‌روزرسانی حفظ می‌شوند. درخواست‌های تسویه‌نشده و اطلاعات اعتبار رمزی تا زمانی که تسویه کامل نشود، به‌طور ایمن حفظ می‌شوند. حذف جزئیات، توکن های باقیمانده شما را منقضی نمی کند. حداقل شناسه‌ها برای جلوگیری از اعتبار توکن‌های تکراری، مانند شناسه‌های اعتبار رمز و تراکنش‌های پاداش آگهی و شناسه‌های دستگاه هش‌شده که اعتبار اولیه توکن‌های رایگان را ثبت می‌کنند، جدا از جزئیات در حین کار کردن سرویس حفظ می‌شوند. این رکوردها ناشناس نیستند و فقط با پاک کردن داده های دستگاه یا حذف نصب برنامه حذف نمی شوند. سایر اطلاعات سرور از دوره های نگهداری فردی در خط مشی رازداری پیروی می کند. اطلاعاتی که باید توسط قانون حفظ شوند، به طور جداگانه نگهداری می شوند و پس از پایان دوره مورد نیاز حذف می شوند.