Supressió de dades
Traduït amb IA per facilitar-ne la consulta. Els textos en coreà i anglès són els autoritatius.
Suprimir les dades del dispositiu
Podeu esborrar les dades locals a La meva pàgina de l’aplicació o utilitzar Configuració d’Android > Aplicacions > BYVE AI > Emmagatzematge > Esborra les dades. Suprimiu els fitxers .byve exportats i els fitxers de Google Drive directament de la ubicació d’emmagatzematge on els vau desar. A l'iPhone i l'iPad, utilitzeu [Suprimeix totes les apps i els xats] a La meva pàgina, o Configuració > General > Emmagatzematge de l'iPhone (Emmagatzematge de l'iPad) > BYVE AI > Eliminar l'app. Suprimiu els fitxers .byve desats a l'app Arxius o a iCloud Drive, i les dades que quedin a les còpies de seguretat d'iCloud o de l'ordinador, directament en aquestes ubicacions i configuracions. A iOS, l'identificador d'instal·lació es manté al Clauer i es torna a utilitzar si reinstal·leu l'aplicació al mateix dispositiu; podeu sol·licitar la supressió dels registres del servidor a través de [La meva pàgina > Assistència > Contacta'ns], tal com es descriu a continuació.
Podeu sol·licitar l'eliminació dels registres del servidor amb l'ID d'instal·lació
Com que BYVE AI no té registre ni comptes, no podem trobar els registres emmagatzemats només amb una adreça de correu electrònic. Si desitgeu eliminar els registres del servidor, feu la sol·licitud a través de [La meva pàgina > Assistència > Contacta'ns] de l'aplicació. L'ID d'instal·lació s'inclourà automàticament, cosa que ens permetrà verificar i ajudar-vos a eliminar els registres del servidor associats a aquesta instal·lació. Es poden excloure els registres mínims per evitar pagaments duplicats i la informació que cal conservar per llei. Podeu esborrar les dades del dispositiu directament des de l'aplicació, i rebem consultes generals a mark@bymysidelabs.com.
Els registres del servidor se suprimeixen automàticament
Els registres necessaris per processar les sol·licituds s'emmagatzemen amb un identificador d'instal·lació aleatori. Les còpies de recuperació dels resultats completats es conserven fins a 24 hores; La sol·licitud detallada de generació d'aplicacions i els registres d'activitat de testimoni es conserven durant 365 dies abans de la supressió programada sense una sol·licitud separada. Els detalls actualitzats més tard mitjançant un reembossament o una revocació també es conserven durant 365 dies a partir d'aquesta actualització. Les sol·licituds no resoltes i la informació de crèdit testimoni es conserven de manera segura fins que es completi la liquidació. Si suprimiu els detalls, no caduquen les vostres fitxes restants. Els identificadors mínims per evitar els crèdits de testimoni duplicats, com ara els identificadors de transaccions de crèdit i recompensa d'anuncis i els identificadors de dispositiu hash que registren el crèdit inicial dels testimonis gratuïts, es conserven per separat dels detalls mentre el servei funciona. Aquests registres no són anònims i no s'eliminen només esborrant les dades del dispositiu o desinstal·lant l'aplicació. L'altra informació del servidor segueix els períodes de retenció individuals de la Política de privadesa. La informació que s'ha de conservar per llei es conserva per separat i s'elimina quan finalitzi el termini exigit.