BYVE AI

Διαγραφή δεδομένων

Μετάφραση με AI για διευκόλυνση της ενημέρωσης. Τα κείμενα στα κορεατικά και στα αγγλικά υπερισχύουν.

Διαγραφή δεδομένων στη συσκευή σας

Μπορείτε να διαγράψετε τα τοπικά δεδομένα στη «Σελίδα μου» της εφαρμογής ή μέσω Ρυθμίσεις Android > Εφαρμογές > BYVE AI > Αποθηκευτικός χώρος > Διαγραφή δεδομένων. Διαγράψτε τα εξαγόμενα αρχεία .byve και τα αρχεία Google Drive απευθείας από την τοποθεσία αποθήκευσης όπου τα αποθηκεύσατε. Σε iPhone και iPad, χρησιμοποιήστε τη «Διαγραφή όλων των εφαρμογών και συνομιλιών» στη «Σελίδα μου» ή μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Αποθηκευτικός χώρος iPhone (Αποθηκευτικός χώρος iPad) > BYVE AI > Διαγραφή εφαρμογής. Διαγράψτε τα αρχεία .byve που έχουν αποθηκευτεί στην εφαρμογή «Αρχεία» ή στο iCloud Drive, καθώς και τα δεδομένα που παραμένουν σε αντίγραφα ασφαλείας iCloud ή υπολογιστή, απευθείας σε αυτές τις τοποθεσίες και ρυθμίσεις. Στο iOS, το αναγνωριστικό εγκατάστασης παραμένει στο Μπρελόκ και επαναχρησιμοποιείται αν εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή στην ίδια συσκευή· μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή των αρχείων του διακομιστή μέσω της επιλογής «Επικοινωνία», όπως περιγράφεται παρακάτω.

Μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή των αρχείων του διακομιστή με το αναγνωριστικό εγκατάστασης

Επειδή το BYVE AI δεν έχει εγγραφή ή λογαριασμούς, δεν μπορούμε να βρούμε αποθηκευμένα αρχεία μόνο με μια διεύθυνση email. Αν επιθυμείτε τη διαγραφή των αρχείων του διακομιστή, παρακαλούμε υποβάλετε αίτημα μέσω της ενότητας [Η σελίδα μου > Υποστήριξη > Επικοινωνία] στην εφαρμογή. Το αναγνωριστικό εγκατάστασης θα συμπεριληφθεί αυτόματα, ώστε να μπορέσουμε να επαληθεύσουμε και να σας βοηθήσουμε στη διαγραφή των αρχείων του διακομιστή που συνδέονται με αυτήν την εγκατάσταση. Μπορεί να εξαιρεθούν τα ελάχισ αρχεία για την αποφυγή διπλών πληρωμών και οι πληροφορίες που απαιτείται να διατηρούνται βάσει νόμου. Μπορείτε να διαγράψετε τα δεδομένα στη συσκευή απευθείας από την εφαρμογή, και δεχόμαστε γενικές ερωτήσεις στο mark@bymysidelabs.com.

Τα αρχεία διακομιστή διαγράφονται αυτόματα

Τα αρχεία που απαιτούνται για την επεξεργασία αιτημάτων αποθηκεύονται σε ένα τυχαίο αναγνωριστικό εγκατάστασης. Τα αντίγραφα ανάκτησης των ολοκληρωμένων αποτελεσμάτων διατηρούνται για έως και 24 ώρες. Τα λεπτομερή αιτήματα δημιουργίας εφαρμογών και τα αρχεία δραστηριότητας διακριτικών διατηρούνται για 365 ημέρες πριν από την προγραμματισμένη διαγραφή χωρίς ξεχωριστό αίτημα. Οι λεπτομέρειες που ενημερώνονται αργότερα με επιστροφή χρημάτων ή ανάκληση διατηρούνται επίσης για 365 ημέρες από αυτήν την ενημέρωση. Τα μη διευθετημένα αιτήματα και οι πληροφορίες συμβολικής πίστωσης διατηρούνται με ασφάλεια μέχρι να ολοκληρωθεί ο διακανονισμός. Η διαγραφή των λεπτομερειών δεν λήγει τα εναπομείναντα διακριτικά σας. Τα ελάχιστα αναγνωριστικά για την αποφυγή διπλότυπων πιστώσεων διακριτικών, όπως αναγνωριστικά συναλλαγών πίστωσης και ανταμοιβής διαφήμισης και αναγνωριστικά κατακερματισμένης συσκευής που καταγράφουν την αρχική πίστωση των δωρεάν διακριτικών, διατηρούνται χωριστά από τις λεπτομέρειες ενώ λειτουργεί η υπηρεσία. Αυτές οι εγγραφές δεν είναι ανώνυμες και δεν διαγράφονται απλώς με την εκκαθάριση των δεδομένων της συσκευής ή την απεγκατάσταση της εφαρμογής. Άλλες πληροφορίες διακομιστή ακολουθούν τις μεμονωμένες περιόδους διατήρησης στην Πολιτική Απορρήτου. Οι πληροφορίες που πρέπει να διατηρούνται από το νόμο διατηρούνται χωριστά και διαγράφονται όταν λήξει η απαιτούμενη περίοδος.